Cosar modern

Daca ai probleme cu dantura…apeleaza la un dentist…

Daca ai probleme cu cosul de fum … suna un cosar modern, capabil sa-ti rezolve problemele…Ai un cos de fum de inox, cu diametru de 10 cm, la care este racordata o centrala in condensatie si un cos de fum de care este legat semineul din living-room, cu diametru de 20 cm. Costul celor doua cosuri depaseste 2000 de euro dar ca un cap de familie responsabil ai ales varianta corecta pentru siguranta ta si a celor dragi tie…

Stiind ca necesita curatire anuala apelezi la toate cunostintele tale care-ti dau in final un numar de telefon al unui cosar…acesta vine la poarta ta cu o bicicleta, cu o perie de sarma cu diametru de 15cm si o funie cu bila in capat, dornic sa se apuce de *treaba*. Cat ma costa toata povestea asta?

…lasa sefu*…ne intelegem noi la urma. Intra in living cu bocancii plini de noroi sa vada…aparatu*, dupa care merge prin bucatarie si coboara in beci la centrala…mestereste ceva pe acolo si apare dupa un sfert de ora cu un zambet satisfacut…gata traba. Iese afara, deschide usa de vizitare de la cosul de inox si impinge peria cu putere. Dupa un sfert de ora de nauceala ti-aduci aminte de tipul care ti-a vandut cosul de inox …spunea ceva de faptul ca nu este permis sa-l cureti cu perie metalica deoarece se distruge si-ti pierzi garantia. Gata si aici…in loc de deviz de lucrari si certificat a-ti da o chitanta pentru *aia de la gaze* care dovedeste… ca ti-a incasat 50 de Ron…si pleaca.

La un moment dat simti ca se cutremura totul in jurul tau…e sotia care te trezeste din somn si din cel mai urat cosmar al tau…

Important e ca ti-ai amintit ca trebuie curatate cosurile de fum, intri pe internet si dai cateva click-uri, suni la o firma autorizata ASFOCH, vine o echipa cu o masina din care coboara cu lap-top, camera video, aparat foto, seturi de perii de diverse diametre cu peri de metal si de plastic, truse de scule. Inainte de a intra in casa si-au tras peste incaltamintea de strada botosei de plastic de unica folosinta…sotia zambeste larg. Verifica ceva in interiorul cosurilor cu o camera video ciudata echipata cu un prelungitor flexibil care are o luminita in capat. Constata ce este de lucru si intocmesc o situatie si un deviz de lucrari inainte de a se apuca de treaba. In timp ce lucreaza fac o multime de poze dupa ce in prealabil ti-au cerut acordul. Cand termina vor putea demonstra cum era cosul inainte si cum este dupa curatire. La final complecteaza cate un certificat tipizat cu lucrarile efectuate si recomandari pentru remedierea eventualelor probleme, pentru fiecare cos in parte, dupa care emit o factura si chitanta. Stabilesc impreuna cu tine data urmatoarei inspectii si-ti spun sa stai fara griji ca te vor anunta ei inainte cu o saptamana pentru a-ti lua si grija asta de pe cap. Profesionalism de la inceput pana la sfarsit si un sentiment de siguranta care te cuprinde.

E ALEGEREA TA…

 

*PASIUNEA NOASTRA-SIGURANTA DUMNEAVOASTRA*